• Leering Metaalbewerking BV
    Verantwoordelijkheid
    dragen zonder stress
    Henk Bagchus, draaier bij Leering Metaalbewerking BV

Henk Bagchus Bij Leering heb ik mijn eigen machine waar ik verantwoordelijk voor ben. Mijn aandacht kan niet verslappen. Ik moet mijn hoofd bij mijn werk houden

Al meer dan 6 jaar werkt de 43-jarige Henk Bagchus bij Leering Metaalbewerking. Henk was voorheen via Larcom werkzaam en toen René Wagelaar vanuit Enschede in Oldenzaal ging starten met Leering, heeft hij Henk gevraagd met hem mee te gaan. Van deze stap heeft hij geen dag spijt gehad. Via de gemeente Oldenzaal is Henk gedetacheerd maar in zijn werk merkt hij daar weinig van. ‘De gemeente betaalt mijn salaris maar dat is het ook zo’n beetje. Als ik dat wil, kan ik een gesprek met een consulent van de gemeente Oldenzaal aanvragen maar daar maak ik geen gebruik van. Ik voel mij echt een medewerker van Leering.’

Verantwoordelijk
‘Ik ben draaier van beroep en vindt dat werk nog steeds erg leuk. Ik houd ervan kilometers te maken’, aldus Henk. Elke medewerker krijgt een eigen opdracht die binnen een bepaalde termijn af moet zijn. 

Henk vervolgt: ‘Bij Leering heb ik mijn eigen machine waarvoor ik verantwoordelijk ben. Mijn aandacht kan niet verslappen, ik moet mijn hoofd bij mijn werk houden en dat gaat mij goed af. Ik blijf rustig en van stress heb ik geen last’.

Toegankelijk
De sfeer is volgens Henk uitermate goed bij Leering. Hij heeft leuke collega’s met wie hij vaste pauzes heeft. Zijn leidinggevende René Wagelaar is erg toegankelijk. Als er problemen zijn, kan Henk altijd ben hem terecht en wordt er gezamenlijk naar een oplossing gezocht. Ook de feestjes zijn goed georganiseerd. Rond de kerst op de zaak en voor de bouwvak op locatie. ‘Wat mij betreft, blijf ik hier nog jaren’, sluit Henk het interview af.


Bekijk de vacatures bij Oldenzaal aan de slag