• Technische Veren Twente bv
    'Voor mij is structuur
    het toverwoord!'
    Dennis Kampstra, magazijnmedewerker bij
    Technische Veren Twente

Stel, je zit thuis en verveelt je stierlijk. Je bent niet meer gemotiveerd om ’s ochtends uit bed te komen en ’s avonds op een ‘normale’ tijd te gaan slapen. Je dagritme raakt verstoort, je slaapt niet meer en versloddert jezelf hetgeen ten koste gaat van je gezondheid. Dat overkwam Dennis Kampstra, 28 jaar jong. ‘Ik had al bijna drie jaar geen werk. Ook al deed ik veel moeite een baan te vinden, het lukte maar niet. Daardoor werd ik depressief en had ik last van faalangst’, aldus Dennis. Logisch dat je niet blij wordt van de sleur die dan ontstaat.

Lol in het leven

Totdat hij via de gemeente een werkplek kreeg bij TVT. Dennis was blij met deze kans maar dit was van korte duur. Hij merkte dat het qua gezondheid niet goed ging. Dit veroorzaakte problemen op de werkvloer. Na twee maanden zat Dennis weer thuis. Op eigen verzoek heeft hij een onderzoek naar zijn gezondheid laten doen. De diagnose werd gesteld; Dennis heeft ADD en daardoor geen empathisch vermogen. Bovendien kan hij niet teveel tegelijk doen, dan ontstaat er een chaos in zijn hoofd. Hij ging op dieet waarbij alle suiker werd geschrapt. ‘Dat was even wennen maar al snel voelde ik mij stukken beter. Ook werk ik aan de wijze waarop ik communiceer. Vervolgens kreeg ik een tweede kans bij TVT.

Onder begeleiding van zijn werkcoach, is hij sinds acht weken weer terug op zijn vertrouwde werkplek. ‘Het gaat uitstekend met mij’, zegt een blije Dennis. ‘Mijn werk zorgt dat ik weer lol in het leven heb. Qua gezondheid gaat het prima als ik mij houd aan mijn dieet en mijn dagritme. Ik ben TVT erg dankbaar dat ze mij deze kans hebben geboden, ik hoor er weer bij. Wat mij betreft blijf ik hier graag werken’, zegt een enthousiaste Dennis.


Bekijk de vacatures bij Oldenzaal aan de slag